XRP vs Bitcoin

Bitcoin vs XRP

Bitcoin is de meest bekende cryptovaluta ter wereld. Maar naast Bitcoin zijn er nog vele andere duizenden cryptovaluta's, veel tokens hebben zo zijn eigen voor en nadelen. Investeren in onbekende tokens brengt een enorm risico met zich mee en de kans is dan ook enorm groot dat je misschien wel al je geld kwijt raakt door daar in te investeren.

Het grootste verschil tussen Bitcoin en XRP is de snelheid waarmee de valuta kan worden verzonden, en welke kosten het met zich meebrengt. Bitcoins kun je minen, en dat kan dus weer niet met XRP. Wanneer je Bitcoins wilt versturen moet je mining-fees betalen, daardoor kan een bitcoin transactie best duur worden. De kosten voor het verzenden van XRP kost minder dan een cent, en dat is dus ook de enorme kracht van XRP. XRP is extreem goedkoop en super snel.

Wanneer je voor de lange termijn investeert is het in ieder geval belangrijk om niet al je geld in 1 munt te investeren. Je kunt je risico beter spreiden en in de meest populaire munten investeren, zo is de kans groot dat je meer rendement maakt op je investering. Natuurlijk moet je alleen geld investeren in cryptovaluta wat je bereid bent om te verliezen.