XRP veilig bewaren

Hoe kan ik mijn XRP veilig bewaren?

Je crypto's zijn een investering voor de lange termijn. Hoeveel geld je er ook in hebt zitten, het is en blijft geld wat je niet zomaar kwijt wilt raken. Daarom is het veilig bewaren van je crypto’s absoluut nodig. Je kunt ervoor kiezen om je crypto's op een exchange of wallet te bewaren zoals xrp.io, maar wanneer je voor de langere termijn investeert dan is het veel verstandiger om volledige controle te hebben over je crypto's. Je kunt dit doen door een hardware wallet te kopen en ze hierop te bewaren.


Ledger Nano S

Wij raden de hardware wallet Ledger Nano S aan, dit is een wallet waar je veilig je cryptovaluta zoals XRP op kunt bewaren. Naast XRP kun je ook andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, DOT, Ethereum, Dogecoin, etc. erop bewaren. Deze wallet is vrij makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je zelf de volledige controle hebt over je cryptovaluta.Klik hier om het aanbod van professionele XRP wallets te bekijken


De Nederlandse Kluis

Aangezien je waarschijnlijk voor een lange termijn gaat investeren is het wellicht een idee om je hardware wallet niet thuis te bewaren. Een alternatief hiervoor is een safeloket huren bij De Nederlandse Kluis. De Nederlandse Kluis is de grootste aanbieder van kluisruimtes in Nederland. Je huurt er al een kluisje vanaf 10 euro per maand.