Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen over XRP

Hier staan veel gestelde vragen over XRP. Mocht je toch nog vragen hebben over deze crypto valuta en kun je het antwoord nergens op vinden, neem dan contact op met de klantenservice van de wallet XRP.io, deze zullen je vraag dan zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Wat is XRP coin?

XRP is de snelste en goedkoopste munt ter wereld. XRP is ideaal voor betalingen omdat de valuta dus snel en goedkoop is. De afgelopen jaren is XRP wereldwijd extreem populair geworden, juist door deze voordelen. Het is waarschijnlijk nog maar een kwestie van tijd voordat de XRP munt flink in waarde zal stijgen.

Hoe kan ik XRP minen?

Het is niet mogelijk om XRP te minen. Wanneer een website of applicatie je het idee geeft dat je dit wel doet dan ben je in werkelijkheid waarschijnlijk een andere munt aan het minen, je zal dan een uitbetaling krijgen in XRP. Een voorbeeld hiervan is de XRP.io mining simulator, daar ben je helemaal niets aan het minen maar je krijgt daar wel een mining ervaring, het mooie daarvan is natuurlijk dat je wel echte XRP in je wallet krijgt.

Meer weten over XRP?

Wil je nog meer weten over XRP? Kijk dan vooral even op deze pagina daar staat nog veel meer informatie over XRP.