Belangrijke informatie

Belangrijke informatie over XRP

Investeren of beleggen in XRP is geheel op eigen risico. Wij zijn geen financieel adviseurs en wij hebben ook geen glazen bol. Investeer alleen geld dat je bereid bent om te verliezen. We hebben wel wat praktische tips voor je.

Investeer voor de lange termijn

Wanneer je besluit om te investeren in crypto's dan moet je voor de lange termijn gaan investeren. Kies een paar crypto's waarbij je een goed gevoel hebt, doe voldoende research, en investeer dan regelmatig in die munten. Investeer in een paar munten zoals Bitcoin, XRP, DOT en Ethereum. Breng spreiding aan zodat je minder risico loopt om verlies te lijden.

Bewaar je XRP op een veilige plek

Als je voor een paar tientjes of een paar honderd euro aan XRP bezit dan kun je dat best op een wallet of exchange bewaren. Mocht je van plan zijn om duizenden euro's te investeren in crypto valuta dan raden wij je echt aan om je crypto zelf te bewaren op een hardware wallet. De meest makkelijke hardware wallet hiervoor is die van Ledger. Ledger heeft verschillende hardware wallets waarop je jouw XRP veilig kunt bewaren.